EDUCAȚIE ALIMENTARĂ

Te învățăm cum să construiești o farfurie corectă și echilibrată. Te învățăm cum să-ți calculezi caloriile și macronutrienții. Te învățăm nevoile zilnice ale corpului și cum le poți acoperi Te învățăm să faci cumpărături și să gătești corect Te învățăm tot ce ai nevoie să obții și să menții sănătatea pe termen lung.

CONSULTANT

Expertul tău. Persoana care se ocupă în timp real de programul dumneavoastră zilnic alimentar. Este persoana care vă ascultă, vă îndrumă, și vă sprijină de fiecare dată când aveți nevoie. Vă ia din punctul “A” și vă duce în punctul “Z”, va merge cu dumneavoastră cot la cot, până când o să vă bifați scopul final.

COMUNITATE

96% din populație nu poate realiza un lucru pe cont propriu. Tocmai de asta vă punem la dispoziție: Abonament nelimitat la sport de la începători până la avansați on-line. Abonament nelimitat la Educație Nutrițională și Webbinarii cu doctori renumiți Competiții on-line: MARATONUL TRANSFORMĂRII – 21 day’s challenge Ateliere de gătit Acces la un grup de persoane cu aceleași scopuri